Startnumre – genbrug og sikkerhed

Havn til Havn har en stor stak startnumre, som bliver genbrugt år efter år. Derfor opfordres alle deltagerne til at aflevere deres startnumre, når de er færdige med løbet.

Vores filosofi er, at genbruget reducere omkostningerne på flere måder. Dels reduceres den økonomiske omkostning, da vi ikke behøver at trykke nye numre hvert år og dels reduceres ressourceomkostningen. Der er vel ingen grund til at trykke nye, hvis de gamle stadig kan bruges.

…Vi tænker, at der er en del, der kan nikke genkendende til det 🙂

Vores startnumre er samtidig en del af vores sikkerhed under løbene. Numrene har flere funktioner. Dels skal de bæres foran på kroppen. Det viser dem man møder, at man er en del af et løb. Dels er der på bagsiden et mobilnummer – 41 43 15 58. Det skal anvendes, hvis man udgår fra løbet eller har behov for hjælp.

Vi glæder os til at se jer til Havn til Havn den 14. maj 2022 – med genbrugsstartnumre.